Доставката на всички артикули от бутик VIGGO на стойност над 50 лв. е БЕЗПЛАТНА( не е включена експресна доставка).Ако поръчката е направена в работен ден до 15.00 ч. и продуктът е наличен , доставката се извършва на следващият(работен) ден. Когато поръчката е направена в събота ,неделя или някой от официалните празници, тя се доставя на втория работен ден .  Ако продуктът не е наличен, срокът за изработване е  7 работни дни (при налични материали за конкретния артикул) .

*За допълнителна информация относно следваща наличност на модел , моля свържете се с нас на телефон 0898232322 или заявете известяване по e-mail.

Ако сте избрали “ наложен платеж „ доставката се извършва до офис на „Еконт“ или ” Спиди” , където можете да се възползвате от опцията- тест и преглед преди заплащане. Ако  желаете да използвате друга куриерска фирма, различна от тази, с която ние работим, разходите за доставката се поемат от купувача.Ако решите да откажете поръчката след това, доставката по връщането е за ваша сметка.

Продуктите от VIGGO Special  edition и всички  ,които се изработват по индивидуални размери на клиента се доставят също безплатно до 7 работни дни .

Не могат да бъдат върнати или заменени продукти изработени по индивидуални размери или изисквания на клиента.

 

Активирането на поръчката се извършва след телефонно обаждане от наша страна и връзка с купувача за потвърждение.